Dasty Aroma Drops sensation épices (par 24 pièces)

Dasty Aroma Drops sensation épices (par 24 pièces)

wibrazakelijk.nl Dasty Ontvetter Professional

Dasty Dégraissant Professional (par 12 pièces)

Dasty Badkamerreiniger Professional (per 12 stuks)

750 ml e.

De speciale formule zorgt voor reiniging en glans van de oppervlakken en is tevens geschikt voor gebruik op marmer.

2,47 €
Disponibilité : En stock
SKU
doos 12 stuks 00250312 (8006)
BOÎTE
12 pièces
16 DES BOITES
192 pièces
32 DES BOITES
384 pièces
Dasty Badkamerreiniger Professional (per 12 stuks) est disponible à la vente par incréments de 12

Dasty Badkamerreiniger Professional is een nieuw reinigingsmiddel met een hoog parfumerend vermogen. De speciale formule zorgt voor reiniging en glans van de oppervlakken en is tevens geschikt voor gebruik op marmer. Dasty Badkamerreiniger Professional is geen kalkoplosser, maar een reinigingsmiddel. De formule is ontwikkeld met een alkalische en niet-zure pH waarde in tegenstelling tot de meeste badkamerreinigers. Het is dus minder effectief tegen kalkaanslag (voor verwijdering hiervan zijn meer specifieke producten verkrijgbaar zoals bijvoorbeeld Dasty Antikalk), maar heeft het voordeel dat het ook kan worden gebruikt op gevoelige marmeren oppervlakken. Dit maakt het tot een uniek product.

Speciale formule met alkalische pH waarde (ook op marmer te gebruiken). Laat geen strepen na. Lang aanhoudende prettige geur. Hygiënische werking. Het gebruik in openbare ruimtes geeft de bezoeker het idee van een schone en aangenaam geurende ruimte.

Dasty Badkamerreiniger Professional is ideaal voor alle oppervlakken van badkamers en sanitair. Direct op het oppervlak spuiten en met een vochtige doek of spons afnemen, dan naspoelen.

Mocht u vragen hebben over een product of het veiligheidsblad willen aanvragen, dan kunt u mailen naar info@wibra.nl.